Wallin Bostad, ett fastighetsutvecklingsbolag verksamma på bygg- och fastighetsmarknaden i Stockholm och delaktiga i flera av de stora stadsutvecklingsprojekten i Stockholm, hade ett nybyggnadsprojekt, Triolen, med nyproduktionsbostäder som de önskade driva intresseanmälningar till inför projektets säljstart. Boneos content team arbetade tillsammans med Wallin Bostad fram en artikel om Triolen som på ett målande och informativt sätt beskrev projektets alla positiva delar och bekvämligheter, samt närliggande områdets möjligheter, allt för att skapa nyfikenhet hos läsare och intresseanmälningar för projektet av aktiva bostadsletare.

Artikeln publicerades på Boneo.se och exponerades mot Boneos besökare, och i bevakningsmail och nyhetsbrev mot aktiva bostadsletare som matchade mot projektets bostäder, såsom geografi, storlek och pris.

Lästiden för artikeln var i snitt 1:50 minuter, och länkar i artikeln som gick vidare till intresseanmälan för projektet hos Wallin Bostad hade en click-through rate (CTR) på 15 procent 

Läs artikeln på Boneo om nybyggnadsprojektet Triolen här