Brabo Stockholm är ett familjeägt bostadsföretag som bygger, äger och förvaltar fastigheter i Stockholmsområdet. Inför säljstart av deras nybyggnadsprojekt "Haga Norra" ville de marknadsföra projektet mot relevanta bostadsspekulanter i området för projektet för att driva så många och så kvalitativa intresseanmälningar som möjligt.

Boneos content team arbetade tillsammans med ansvarig hos Brabo Stockholm fram artikel om Haga Norra nybyggnadsprojekt som beskrev projektets alla positiva delar och bekvämligheter, samt området för projektet, allt för att skapa nyfikenhet hos läsare och intresseanmälningar till projektet från aktiva bostadsletare som söker liknande bostäder i samma område. I samarbetet ingick artiklar för alla säljstarter av projektets olika etapper.

Artiklarna publicerades på Boneo.se och exponerades mot Boneos besökare, och i bevakningsmail och nyhetsbrev mot aktiva bostadsletare som matchade mot projektets bostäder, såsom geografiskt läge, storlek och pris.

Lästiden för artikeln var i snitt 2:14 minuter, och länkar i artikeln som gick vidare till intresseanmälan för projektet hos Brabo Stockholm hade en click-through rate (CTR) på 7.1 procent 

 

Läs artikeln på Boneo om nybyggnadsprojektet Haga Norra här