Qleano är ett företag som erbjuder flyttstädning till privatpersoner och har verksamhet över hela Sverige. Qleano ville via native på Boneo nå målgrupp av personer som ska flytta inom närtid för att skapa kännedom om Qleano och deras tjänster inom flyttstädning, samt nykundsförsäljning. Med hjälp av native på Boneo och Boneos målgrupper kunde Qleano nå ut till personer över hela Sverige som är aktiva i sin bostadsresa och ska flytta inom närtid.

Boneos content-team arbetade tillsammans med ansvarig hos Qleano fram en artikel med tema om anledningar och fördelar med att ta hjälp med flyttstädning, och som beskrev på ett hjälpande och informativt sätt varför det är positivt att boka flyttstädning inför din flytt, och hur Qleano kan underlätta flytten, vilket gjorde artikeln och innehållet relevant för alla läsare som tillhör Qleanos målgrupp, och drev läsarna vidare till Qleano för bokning av flyttstädning.

Artikeln publicerades på Boneo.se och exponerades mot Boneos besökare, och i bevakningsmail och nyhetsbrev mot aktiva bostadsletare som matchade mot Qleanos målgrupp av personer som ska flytta inom närtid.

Lästiden för artikeln var i snitt 2:01 minuter, och länkar i artikeln som gick vidare till anmälan om flyttstädning hade en click-through rate (CTR) på 8 procent 

 

Läs artikeln på Boneo om Qleano flyttstädning här